2015. december 29., kedd

Újdonság - Tételek!

Hello, jónapot mindenkinek!

Ez a bejegyzés annyiban rendhagyó, hogy nem novellát vagy szösszenetet hoztam, hanem egy kis útbaigazítást az oldal használatához.

Nem győzöm eleget hangsúlyozni itt-ott amott, hogy melyik oldalon miket találtok - hogy a Kávéink oldalon műfaj szerint kategorizálva várnak mindenki a felkerült novellák, hogy a Barista oldalon rólam olvashattok; a Barista-kollégáknál a linkcserék sorakoznak, a Kávékülönlegességek oldalon pedig rajongói írások várnak fandomonként kategorizálva. A Megvehető kávék oldalon sorakoznak azok a könyvek, amikben volt szerencsém megjelenni, a Vendégkönyvbe írjatok bátran, a Standoknál a más blogra felkerült bejegyzéseimet gyűjtöm.

És ami a legfontosabb - ez a bejegyzés az utolsó menüpont miatt jött létre. Ugyanis ott találtok egy olyat, hogy Érettségi tételek. Gondolom ez magáért beszél, de azért itt is leírom; miután tudom mennyi szenvedéssel jár egy-egy vizsga, ezért feltöltöm azt, amim van, letölthető formában.

  • Angolból középszintű érettségire és évfolyamvizsgákra jó tételeket
  • Angolból két C1-re felkészítő könyvet (szerzővel feltüntetve)
  • Magyarból emeltszintű érettségire készítő tételeket
  • Hittan évfolyamvizsgára (vagy középszintű érettségi tételek egy részét)
  • Olasz középszintű érettségi tételeket
  • és Történelem középszintű érettségi tételeket.
Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll, amit már begépeltem, azt már meg is találjátok ott, és igyekszem a többit is feltölteni. (Csak mindenkit kérek, hogy sajátként ne tegyétek fel máshová.)

Illetve mostantól betoldottam a nevembe egy W. betűt, de ez ne zavarjon meg senkit.

Viszlát később!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden kedves szóért forrón gőzölgő mentál-teát ajánlok fel.
"[...]lehet-e némán teát inni véled,
rubin-teát és sárga páragőzt?" /Kosztolányi Dezső