2016. szeptember 15., csütörtök

Bejegyzés: Blogmoly

Sziasztok!

Már egy ideje várat magára ez a bejegyzés, de most végre ezt is elhoztam.
De most akkor adódik a kérdés, hogy mit csinálok.
Nost ugye van ez a blogmoly dolog; a pontos kiírás már nem is tudom, honnan ered, a lényeg a lényeg: a bloggerek hajlamosak nem olvasni, ezért akkor most vegyük kezünkbe az irányítást, és mutassuk meg a népnek azokat a blogokat, amiket olvasásra méltónak tartunk mi magunk. Nagyjából ennyi a lényeg.
Engem eddig ketten emeltek ki az arctalan tömegből, és tártak elétek. Ez a kettő bizony ITT és ITT történt, és én mind a kettőnél fangörcsöltem egyet. Komolyan mondom. Sikítottam, meg minden.


Na de most itt vannak azok az emberek, akiket én tartok méltónak.


Nagy meglepetés szerintem nem lesz, mert a bejegyzés majdnem ott halt meg, mikor így végigírtam magamnak a SQUADban feltüntetett emberkéket.


Szóval ahol én molyolok sokat;


ABSURDUM


Sybil az a drága lélek, aki az első magyar fanart oldalba belevágott. Úgy ám, jól olvastad. Ráadásul nem titok, hogy áldott jó barátosném ő nekem, immár több, mint nyolc éve. Erről már ömlengtem egy sort itt [××]. Meg hát ugye együtt írtunk pár huncutságot, mint az Enigmát, meg a Gyilkos fantáziát. Meg együtt jelentünk meg az Audrey-val. Meg rajzolt az írásaimhoz fanartokat, és attól mindig agyonhalom magam kicsit. Meg a falamon is van egy pár rajza. Meg vannak írások, amikről ti nem tudtok. Még.
Lényeg a lényeg, hogy a leányzó egy igen nagyon tehetséges rajzos, aki kellőképpen őrült ahhoz, hogy ez az egész buli működni tudjon. Meg még írni is tud, csak nem akarja elhinni. Pedig tényleg tud. És ír meg rajzol meg minden.
Na gyere, katt ide!


CAPTAIN


Most úgy tűnhet, hogy Brigiről vagy azért írok, mert írt rólam, vagy azért, mert évek óta barátok vagyunk, pedig nem. Ismerem vagy hat éve biztos, és minden blogját elolvastam, és mindig imádtam. Vissza is könyörgöm időnként néhány sztoriját. Tudna rólam mesélni. Mert én lennék az első, aki aláírásért kuncsorogna, ha megjelenne.
Brigi egy nagyon nagyon tehetséges író, aki most egy kicsit a fanfictionökhoz húz egy kicsit, de volt olyan, mikor azoktól hajolt el, szóval whatever.
Totális kedvencem tőle az Alvilági játszma, egy régebbi sztorija. Mai napig elolvasom néha. Eskü.
Na gyere, kattanj rá!


PAPÍRFECNIS FIÓK


Volt egyszer egy leányka, úgy hívták hogy Daremo; rámírt és összespanoltunk. És napi szinten beszélünk. Van ez így, nem? Ő is ömlengett rólam egy kicsit, meg ő is a barátom, de tényleg szoktam olvasni, mert ő már valami komolyabbat alkot. Mert érett, és jó. Mert kiforrott és jó stílusa van, ami olvastatja magát, még akkor is, ha valami gusztustalanról ír. Mert előfordul, de olyan zseniálisan teszi.
Olyan kis jó olvasni a sorait, mert egyszerűnek tűnik tőle az írás, és kedvet ad, hogy én se adjam fel, mikor rosszabb napokon nem bírom, és csak fetrengek keresztbe-kasba.
Gyere, megmutatom!


POISON WHISKEY


Bevallom hősiesen, Adrienn blogját ritkábban olvasom, de ha unatkozom mindig benézek. Egy zseniálisan szerkesztett honlapon tesz közzé olyan fanfictionöket, amik lehet, hogy nem épp a legpopulárisabbak, de egyediek, és sokszor annak ellenére is elolvasom, hogy nem vagyok otthon a témában. Nem igazán tudok hozzászólni, pont emiatt, de azért időről időre benézek, mert kívánja a lelkem. És jók a cikkek, hej de még milyen jók. És az írásán érezni, amit tanul, a történelem szinte akkor is árad belőle, mikor nem arról ír, mert valahogy a lényében benne van, és ez annyira jó. Vagy csak én vagyok totál kész tőle?
Leülsz vele inni egy kicsit?


Meg van itt egy blog, ami az


AND WE WERE MADLY IN LOVE;


Ez egy kurva cuki kis hely. De úgy a legkonkrétabban. Egy baromi aranyos leányzó vezeti, aki abszolút slasher, tök mindegy, hogy fem! vagy nem, és ez tök jó. A stílusa aranyos, a blogja tele van jobbnál jobb fanartokkal, amik oké, hogy netről vannak, de mindig van ott egy a sztorihoz, és oké, hogy van Thorki, de mindenkinek van valami bűne, nem? Guilty pleasures meg minden. Én meg nézem a Gyanú árnyékábant. Ez van.
Megmutassam, merre van?


Akikhez ajánlatos még betérni:


6 megjegyzés:

  1. Tegnap a csoportban már kifejeztem, mennyire örülök, hogy megjelöltél és és hogy ilyen szépeket írtál :3 De na, szóval igen, jöttem reflektálni egy kicsit. A fandomjaim valóban nem a legnépszerűbbek :'DD (Assassin's Creed, Dishonored meg egyebek, ha valaki erre tévedne és nem tudja - reklám vége) Azért nagyon örülök, hogy olvasol :3 És jó, hogy mondod, lassan posztolni kéne már egy cikket az előre megírt kb hatezerből :D
    Szóóval köszönöm még egyszer, imádlak! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy örülsz :3 Posztolgass csak mert annak meg én örülök :3

      Törlés
  2. Jajj te :3
    Köszönöm, hogy megemlítettél a bejegyzésben, sőt még ilyen cuki dolgokat is írtál! Nagyon-nagyon örülök hogy élvezhetőnek tartod az írásaimat.
    A Thorki-jaim pedig jól vannak, köszönik szépen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm a sok finomságot amit olvashatok nálad:D

      Törlés
  3. Wíí, ott vagyok az ajánlások közt *-* kicsit megkésett, de annál őszintébb köszönet érte! ♡♡♡

    VálaszTörlés

Minden kedves szóért forrón gőzölgő mentál-teát ajánlok fel.
"[...]lehet-e némán teát inni véled,
rubin-teát és sárga páragőzt?" /Kosztolányi Dezső